Webteksten

Heb je goede teksten nodig voor je website? Het schrijven van webteksten is een vak apart. Een tekst voor het web moet aan allerlei eisen voldoen, wil hij zijn doel bereiken. Heb je teksten nodig voor je website die:

  • goed vindbaar zijn met diverse zoekmachines;
  • de aandacht van de lezer direct pakken en vasthouden;
  • de lezer aansporen tot de actie die jij wilt bewerkstelligen;
  • helder en overzichtelijk zijn;
  • een professionele indruk maken?

Schakel dan Online Furore in. Teksten schrijven voor websites is ons dagelijks werk. Wij weten niet alleen hoe je een tekst schrijft in verzorgd Nederlands, maar ook hoe we die teksten moeten indelen om de aandacht van de vluchtige websurfer vast te houden. En hoe we door handig gebruik van zaken als koppen en zoekwoorden kunnen zorgen dat jouw website gevonden en gelezen wordt. Want je kunt nog zo'n mooie tekst hebben –  als er geen bezoekers op je pagina komen, heb je er niets aan.

Teksten op maat

Natuurlijk zijn onze teksten altijd speciaal voor jou op maat gemaakt. Daarvoor werken we nauw met je samen. Wat is het doel van de teksten; wil je lezers ergens enthousiast over maken, ze aansporen je producten of diensten af te nemen of wil je mensen ergens over informeren? Wie vormen je doelgroep en hoe wil je die aanspreken? Aan de hand van de informatie die je geeft, schrijven wij teksten die bij je passen. Dat kunnen informatieve artikelen zijn, blogberichten, persberichten of categorie- of productbeschrijvingen voor je webwinkel. Als het op het web moet staan, kunnen wij het schrijven.

Onze sterke punten

Wat maakt Online Furore anders dan andere tekstbureaus? Wij zijn een collectief van schrijvers die door het hele land actief zijn. Ieder brengt zijn eigen expertise mee; we kunnen dus kiezen wie er het beste past bij jouw vraag om een tekst. Daarnaast hebben we veel mankracht om naar behoeven in te zetten bij grote opdrachten. We kunnen dus ook grote hoeveelheden tekst in korte tijd leveren. En dat alles natuurlijk tegen aantrekkelijke tarieven. Ongeacht of je teksten nodig hebt voor particulier gebruik, of voor de website van je liefdadigheidsorganisatie, sportvereniging of hobbyclub. Ook voor je bedrijfswebsite kun je natuurlijk bij ons terecht; van een uitgebreide webshop tot een eenvoudige website. Online Furore is er voor iedereen.