Op deze pagina kun je een indicatie vinden van onze tarieven. Voor een gedetailleerde offerte kun je jouw schrijfopdracht sturen naar info@onlinefurore.nl. Je kunt ook naar ons online offerteformulier gaan. Elke offerte-aanvraag is vrijblijvend. De genoemde tarieven zijn exclusief btw.

Tarieven

 • Bulkcontent - 3 ct per woord

  Heb je een grotere hoeveelheid teksten nodig? Vanaf 100.000 woorden is een gereduceerd tarief van 3 cent per woord bespreekbaar.

  Voorbeeld
  Voor je website heb je landingspagina's nodig. Het gaat hierbij om 500 teksten van 200 woorden per artikel. Voor het schrijven van deze teksten is weinig research nodig. Ons tarief voor dit bulkproject is 3,0 cent per woord.

 • Webteksten - 4 ct per woord

  Bij het bepalen van de woordprijs is een aantal factoren van belang: de omvang van de opdracht, de complexiteit van de schrijfopdracht en de research die nodig is.

  Voorbeeld
  Je hebt voor je webwinkel 20 SEO-categorieteksten van 300 woorden per artikel nodig. Wij vragen in de meeste gevallen 4 cent per woord voor dit soort teksten. De totaalprijs voor dit project is 240 euro, exclusief btw.


 • Copywriting

  Online Furore kan veel voor je onderneming of website betekenen. Voor copywriting zijn wij ook de juiste partner. De ene opdracht is de andere niet en daarom werken wij bij veel pakkende (reclame)teksten niet met een standaardtarief. Stuur ons je wensen en graag sturen wij een passend voorstel.


 • Redigeren

  Heb je content op je website waarover je niet tevreden bent? Online Furore kan je helpen. Stuur je redigeeropdracht en wij sturen aan offerte.