Online Furore is een collectief van ervaren tekstschrijvers, opgericht in 2016. Samen zijn wij veelzijdig, voordelig en vakkundig. Bij ons kun je terecht voor kleine- en grote schrijfopdrachten.

Ons schrijversteam

 • Hendrik (34) - Mijn expertise: SEO teksten, webteksten

  Afgestudeerd in de Communicatie- en Informatiewetenschappen. Sinds 2007 werk ik als tekstschrijver. Het schrijven van webteksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines behoort sindsdien tot één van mijn vaste werkzaamheden. Ik heb een flexibele schrijfstijl en kan mij goed inleven in verschillende doelgroepen. Mijn pen schrijft alle kleuren: van product- en categoriebeschrijvingen tot blogs, landingspagina's en SEO teksten.

  Persoonlijk
  Er zijn veel dingen die ik leuk en interessant vind, zoals: koken, politiek, literatuur, klussen, voetbal en wielrennen.

 • Roos (27) - Mijn expertise: webteksten, copywriting

  Met mijn diploma HBO Communicatie op zak is het vervaardigen van prikkelende teksten iets dat ik tot in de puntjes beheers. Ik heb veel ervaring met het schrijven van reclameteksten. Webteksten? Ook daar draai ik mijn hand niet voor om! Graag schrijf ik teksten voor het web die de lezer inspireren, informeren en vermaken.

  Persoonlijk
  Hobby's: fotografie, kunst, literatuur, fitness, yoga en hardlopen.

 • Giovanni (33) - Mijn expertise: SEO teksten, webteksten, redigeren en corrigeren

  Mijn werkzaamheden lopen uiteen van teksten redigeren tot het schrijven van hoogwaardige content voor websites. Ik ben een zeer breed geïnteresseerde en geoefende SEO-tekstschrijver. Met vrijwel elk onderwerp kan ik uit de voeten.

  Persoonlijk
  Naast het schrijven van teksten heb ik nog een aantal andere passies. Zo vind ik mijn geluk in hardlopen, fitness, een goed boek en reizen.

 • Mariska (32) - Mijn expertise: SEO teksten, webteksten

  Om op het web vindbaar te zijn is pakkende en originele webcontent belangrijk. Bill Gates zei het ruim twintig jaar geleden al: content is king. Een adagium dat ik ook aanhang. Ik schrijf graag teksten die een professionele uitstraling voor een website, webwinkel of een blog genereren en bovendien zorgen voor meer conversie. Ik heb de opleiding Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Schrijven van teksten doe ik dagelijks met veel plezier en enthousiasme.

  Persoonlijk
  Hobby's: tekenen en schilderen, reizen en koken. Om fit te blijven bezoek ik met regelmaat de sportschool.