Copywriter

Heb je een copywriter nodig om teksten te leveren voor een website? Ben je zelf niet zo goed in schrijven, weet je niet goed hoe je jouw bedoelingen over moet brengen op je lezers, of heb je meer tekst nodig dan je zelf kunt produceren in de tijd die je ervoor hebt? Of vind je het gewoon niet leuk om zelf de teksten te schrijven die je nodig hebt? Dan is het tijd om iemand te vinden die je helpt. Iemand die begrijpt wat jij van je lezers wilt, en wat je lezers van jou willen. En die daar de juiste teksten bij weet te maken.

Wat wil je van je lezers?

Of je nu een bedrijf hebt, een organisatie zonder commerciële bedoelingen, of als particulier een eigen website hebt: je hebt je lezers iets te vertellen. Anders kon je net zo goed thuis op een kladblok schrijven. Je hebt een doel voor ogen: je wilt je lezers iets vertellen waarover ze nog niet genoeg weten, je wilt ze amuseren, aanzetten iets te kopen of te doneren, of iets anders laten doen. Wij weten hoe je een tekst zo kunt schrijven dat je dat doel bereikt.

Wat willen je lezers van jou?

Communicatie is tweerichtingsverkeer. Jij wilt je lezers iets mededelen, je lezers willen iets van jou weten. Ze willen informatie die klopt, maar dat is niet het enige. Ze hebben behoefte aan duidelijkheid, aan een overzichtelijke pagina, ze willen snel kunnen zien wat jij te bieden hebt. Wij weten hoe lezers een webpagina scannen, en daarom weten we ook welke informatie je waar neer moet zetten.

Wat wil jij van ons?

Je hebt dus behoefte aan teksten die een brug slaan tussen jou en je bezoekers. Heldere, doeltreffende teksten die je doelgroep aanspreken. Artikelen die een professionele indruk maken door verzorgd taalgebruik. En die wil je vast en zeker snel geleverd hebben, ook als het om grote hoeveelheden tekst gaat. Wij bieden wat jij zoekt! Daarnaast kunnen wij ook teksten die je al hebt corrigeren en redigeren.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer je meer wilt weten over onze diensten. Ben je benieuwd of wij aan jouw wensen kunnen voldoen? Wil je meer weten over onze tarieven? Neem dan gerust contact met ons op met een e-mail aan info@onlinefurore.nl of bel naar 076 700 2567. We horen graag wat we voor je kunnen betekenen.