Bulkcontent

Heb je op korte termijn een grote hoeveelheid teksten nodig? Wij helpen je graag. In het langere en recente verleden hebben wij voor tal van websites een grote hoeveelheid content mogen leveren. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een kleine duizend categorie- en productteksten voor een elektronica webshop of honderd landingspagina's voor een installatiebedrijf. Wij kunnen dus snel leveren, maar dat gaat bij ons nooit ten koste van de kwaliteit.

Pakkende teksten

Bij het schrijven van de meeste webteksten speelt vandaag de dag SEO een belangrijke rol. De teksten die wij leveren zijn, indien gewenst, altijd SEO-proof. Onder een zoekmachine vriendelijke tekst verstaan wij onder meer het gebruik van relevante zoekwoorden en synoniemen, de juiste headings en zoekwoorden die in de tekst op de juiste positie staan. Uiteraard gaat het niet alleen om SEO, want de leesbaarheid van een tekst is belangrijker dan het nodeloos gebruik van zoekwoorden. Wij schrijven teksten die aandacht trekken en vooral interesse wekken om verder te lezen.

Webteksten die wij schrijven zijn:

  • begrijpelijk
  • SEO-proof
  • pakkend
  • snel scanbaar
  • kort en bondig

Bulkkorting

Ben je geïnteresseerd in onze dienst? Wij horen graag welke teksten je nodig hebt. Stuur ons je opdracht naar info@onlinefurore.nl. Bij een grote hoeveelheid teksten profiteer je mogelijk van bulkkorting. Het uiteindelijke tarief hangt af van de moeilijkheidsgraad van de schrijfopdracht.

Contact

Voor vragen over onze dienst kun je ons mailen op info@onlinefurore.nl. Bellen kan ook: 076 700 2567. Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor kleinere opdrachten. Wij behandelen als ervaren schrijverscollectief iedere schrijfopdracht met de nodige zorg en aandacht.